KOMPETANSEHUSET – VI UTVIKLER VIRKSOMHETER

Kompetansehuset leverer  tjenester som blant annet; Lønn- regnskap og rådgivning, revisjon, rekruttering og bemanning, prosjektledelse, lederstøtte, og midlertidig ledelse.

Det er mange fordeler i å kunne hente alt på ett sted, men enda viktigere er menneskene som leverer tjenestene til deg.

 

FOKUS PÅ MENNESKER
Virksomheter består av mennesker. For å utvikle virksomheter må vi derfor også utvikle mennesker. Kompetansehuset driver utstrakt opplæring av både oss selv og våre kunder. Dette er fordi vi vet at kompetanse på alle plan er utgangspunktet for menneskers og virksomheters utvikling og lønnsomhet. Kompetansehuset tilfører deg og din virksomhet kompetanse som er viktig for å lykkes. Vi inviterer også jevnlig våre kunder til samlinger rundt viktige temaer med spennende foredragsholdere.

Vi tror at beste veien til suksess, også er å ha det gøy på veien mot suksess

EN ENKLERE HVERDAG
Alle tjenster fra Kompetansehuset håndteres av høyt kvalifiserte mennesker med solid kompetanse innen sitt felt.  Vårt fokus er å gi deg en bedre hverdag, og hos oss blir du tatt godt vare på. Vårt mål er at du skal kunne fokusere på det du er best til, og overlate det vi er best på til oss. Det vi er gode på er blant annet; regnskap og rådgivning, revisjon, rekruttering og bemanning  og prosjektledelse og eierstyring/-selskapsledelse. Disse tjenestene er utfyllende i forhold til kompetanse og arbeidsflyt.  Spesialisering er et viktig suksesskriterie som gjør hverdagen din enklere og mer fokusert.

Det enkle er ofte det beste

KVALITET TIL GODE PRISER
Kompetansehuset leverer kvalitet til priser som gjør oss til et smart valg. Vi kan også tilby en samlet pakke med tjenester fra et strategisk knippe selskaper. Samarbeid på tvers av  fag og selskaper gjør oss til en effektiv total-leverandør av komplementerende tjenester for din virksomhet. Samarbeidet gjør oss mer effektivive,  skaper større lønnsomhet og gir rimeligere produkter til deg som resultat. Sammen skaper vi grunnlaget for at din virksomhet skal kunne styrkes og utvikles sammen med deg.

Din suksess også er vår suksess

Klikk for gratis konsultasjon.

Motta en gratis firmakonsultasjon og finn ut hvordan vi i Kompetansehuset kan hjelpe deg og din virksomhet til større lønnsomhet.